“Adı, Kadın” sergisinin ardından…

Geçtiğimiz ay Yasemin Aliköleoğlu’nun resimlerini Enternasyonal Yayıncılık’ta ağırlama fırsatı elde ettik. 15 Ekim’de gerçekleştirdiğimiz açılışta, ressamın dostları, resimin afişini gören Beyoğluların katılımları ve İşçi Cephesi’nden dostların ev sahiplikleriyle güzel bir paylaşım yaşadık.

Resimleri çalıştığı için ilk fırsatta göremeyen yoldaşlar, ilerleyen günlerde giriş ücreti vs. dert etmeden sergiyi ziyaret edebildiler. Aliköleoğlu’yla tanışamayan ziyaretçiler, ressamın kişisel defterine resimlerle ilgili izlenimlerini yazarak ressama geri dönüşlerini ve teşekkürlerini iletebildiler. Ayrıca Aliköleoğlu, serginin afişinde de kullandığımız tabloyu yayınevine armağan etti. Bu şekilde, yayınevinde gerçekleştirdiğimiz ilk sergi, klasik ‘sanat etkinlikleri’ne inat, güzel olanı özgürce paylaşarak yoldaşça bir hava içinde gerçekleşmiş oldu. Aliköleoğlu’nu ağırlamış olmak bizler için çok anlamlıydı.

Ressam Yasemin Aliköleoğlu’na, sergiyi kurarken emeğini ve desteğini esirgemeyen tüm yoldaşlara teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki etkinlikleri buradan duyurmaya devam edeceğiz.

Yorumlar kapalıdır.