İUB-DE’nin Arjantin partisinden milletvekili Giordano Ukrayna’ya gidiyor

İşçilerin Uluslararası Birliği – Dördüncü Enternasyonal’in (İUB-DE) Arjantin partisi ve Arjantin’in üçüncü büyük politik gücü olan Solun ve İşçilerin Cephesi-Birlik’in bir parçası Sosyalist Sol’dan milletvekili yoldaşımız Juan Carlos Giordano’nun Ukrayna’ya yapacağı dayanışma ziyareti üzerine yayımladığı metni aşağıda okurlarımızla paylaşıyoruz.

***

Ukrayna’ya direnişi desteklemek için gidiyorum. Solun direnişe katılan kesimlerinin oluşturduğu Dayanışma Operasyonu’nun uluslararası kampanyasının bir parçası olarak, Ukrayna’ya İUB-DE’den yoldaşlarla beraber gidiyoruz.

Arjantin partimiz Sosyalist Sol ve İspanya Devleti partimiz Enternasyonalist Mücadele olarak, uluslararası çapta topladığımız acil müdahale ve yardım malzemelerini Ukrayna soluna teslim edeceğiz.

Arjantin’de bir dayanışma fonu ve dijital medya aracılığıyla yapılan katkılar yoluyla bir ekonomik yardım kampanyasını teşvik ediyoruz.

Bu kampanya aynı zamanda Ukrayna halkının mevcut durumunu reddeden etkinlikler ve her türden eylemlerle destekleniyor.

Biz işçiler, gençler, kadınlar ve diğer halk kesimleri olarak çok yüksek bir sesle şunu söylemeliyiz: Gerçek bir insani felakete neden olan Putin ve Rusya’nın canice işgaline son! Ukrayna halkının kahramanca direnişine destek! NATO’ya ve Ukrayna’daki tüm emperyalist müdahalelere hayır!

Bu enternasyonalist deneyimin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz ve bu kampanyayla dayanışma gösteren ve bunu mümkün kılan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.

***

Editörün önerileri:

Yorumlar kapalıdır.