Alaaddin Karadağ sokak ortasında infaz edildi!

Alaaddin Karadağ 19 Kasım 2009 günü, saat 21.00 sularında, Esenyurt’ta Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polislerce yol ortasında infaz edildi.

Burjuva basın ve de emniyet müdürlüğü Karadağ’ın daha önce ölüm orucunda bulunmuş olmasından ve de TKİP’li olduğundan ötürü infazını meşru göstermeye çabaladılar. Polis tutanaklarına göre infaz bir çatışma sürecinde gerçekleşmişti. Anak tüm görgü tanıklarının şahitlikleri ve polis tutanağındaki birbiri ile çelişen veriler bu sonucu yalanlar nitelikte.

Konu ile ilgili olarak Çağdaş Hukukçular Derneği olayı bir cinayet olarak niteleyip, hukuk dışı önlemler ile konunun örtbas edildiği açıklamasında bulundu.

Alaadin Karadağ ise, katledildiği yerde, vücudunda ona yakın yara ile yatmaktaydı. Tanıklardan birine göre ise, son olarak uzun boylu bir sivil polis tarafından ağır yaralanmış ve de ancak ölümünün ardından sağlık ekipleri aranmıştı…

Alaaddin Karadağ’ın ölümü bir ilk değil. Ancak son olmasını istiyoruz. Karadağ’ın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Yazan: İşçi Cephesi (25 Kasım 2009)

Yorumlar kapalıdır.